REMSMAIConcurs de proză scurtă Ficţiuni.ro și Pensiunea REM’S – Râşnov

Fiind convinşi de interesul cu care a fost întâmpinat concursul anterior, în parte datorită premiului inedit – un weekend la Rem’S în doi, am convins gazda noastră de la Festivalul Science & Fiction să îl reedităm în această primăvară. 
Drept urmare,  numărul următor al revistei Ficţiuni.ro va găzdui textele participante la concurs. Premiul va consta într-un week-end în doi la Pensiunea REM’S din Râşnov şi va fi acordat autorului celui mai bun text de ficţiune înscris în concurs, care respectă următoarele reguli:

1. Textele vor fi trimise folosind formularul din pagina Contact a revistei Ficţiuni.ro.

2. Textele vor fi redactate în limba română, cu diacritice, respectând normele gramaticale şi având maximum 20.000 caractere, inclusiv spaţii.

3. Nu se admit texte publicate anterior, indiferent de suport, distribuite în tipar sau în format electronic, sau texte propuse spre publicare altor redacţii. Publicarea textelor propuse, în alte reviste, bloguri sau volume, până la data anunţării câştigătorului atrage eliminarea din competiţie.

4. Trimiterea textelor se poate face din momentul publicării acestui regulament şi până pe 18 aprilie 2014, inclusiv. Ediţia din aprilie va fi publicată în data de 20.04.2014.

5. Evaluarea materialelor primite se va face în două etape. În prima etapă se va decide lista  textelor ce vor fi publicate în Ficţiuni.ro. În a doua etapă se va desemna câştigătorul concursului, ce va fi anunţat în Ficţiuni.ro, după data de 15 mai 2014.

Vă dorim inspirație, spor la scris şi vă prezentăm mai jos Pensiunea REM’S.

Chiar sub Cetatea Râşnov, înconjurată de pădure, la ieşirea din Râşnov către staţiunea de schi Poiana Braşov, la numai 9 km. distanţă de pârtiile de schi şi aproximativ 150 metri distanţă de centrul oraşului Râşnov şi de staţiile de autobuz către Braşov şi Bran, se afla situată Pensiunea REM’S.

Bucuraţi-vă de bucătăria tradiţională şi internaţională sau bio-vegetariana în salonul de mese cu o capacitate de maximum 28 persoane. Acesta este decorat cu piatra de rău, lambriuri de lemn, creând o atmosferă intimă şi confortabilă. Relaxaţi-vă la saună şi la masaj, mergeţi la pescuit în lacurile din apropiere, schiaţi, călăriţi, trageţi cu arcul sau faceţi drumeţii.

La Pensiunea REM’S se pot organiza întâlniri de afaceri şi seminarii, precum şi jocuri de sală şi divertisment. Se poate organiza transfer contra cost la şi de la gara din Braşov sau chiar din Bucureşti.