Anunţăm aici primul concurs al revistei Ficţiuni.ro. Regulamentul este foarte simplu şi se adresează atât colaboratorilor cât şi cititorilor noştri. Nu intenţionăm să facem diferenţieri pe baza tematicii abordate de articole astfel că propunem următorul regulament:

1. Articolul din cuprinsul ediţiei curente care are cei mai mulţi vizitatori unici până in 10 ale lunii următoare va aduce autorului trei cărţi de ficţiune;

2. Cel mai bun comentariu (bazat pe star rating şi numărul de voturi) referitor la articolele de mai sus, în aceeaşi perioadă, va primi o carte de ficţiune.

Concursul este organizat lunar şi începe odată cu lansarea fiecărei ediţii a revistei (data de 15 a lunii). Evaluarea rezultatelor şi stabilirea premiilor se va face în data de 10 a lunii următoare, după ora 18:00. Sursele de date sunt statisticile interne ale revistei şi Google Analytics. Numărul vizitelor afişat la fiecare articol este doar indicativ şi nu dă informaţii exacte despre numărul vizitatorilor unici. Nu se admit contestaţii şi evaluări externe.

 

Eugen Lenghel