Concurs de proză scurtă Ficţiuni.ro

E greu de spus acum cine va primi premiile pentru cel mai bun articol sau cel mai bun comentariu, dar avem timp până la lansarea următoarei ediţii a revistei. Săptămâna viitoare vom anunţa şi sponsorii concursului, odată cu începerea campaniei promoţionale ocazionate de târgul internaţional de carte Gaudeamus 2013.
Până atunci, având la dispoziţie un premiu special, oferit de un sponsor şi mai special – gazda ediţiei de anul acesta a Festivalului Science & Fiction, putem ridica miza şi propunem un concurs special pentru ediţia noiembrie 2013 a revistei Ficţiuni.ro. Premiul va consta într-un week-end în doi la Pensiunea REM’S din Râşnov şi va fi acordat autorului celui mai bun text de ficţiune înscris în concurs, care respectă următoarele reguli:

1. Textele vor fi trimise folosind formularul din pagina Contact a revistei Ficţiuni.ro.

2. Textele vor fi redactate în limba română, cu diacritice, respectând normele gramaticale şi având maximum 20.000 caractere, inclusiv spaţii.

3. Nu se admit texte publicate anterior, indiferent de suport, distribuite în tipar sau în format electronic, sau texte propuse spre publicare altor redacţii. Publicarea textelor propuse, în alte reviste, bloguri sau volume, până la data anunţării câştigătorului atrage eliminarea din competiţie.

4. Trimiterea textelor se poate face din momentul publicării acestui regulament şi până pe 12 noiembrie 2013, inclusiv.

5. Evaluarea materialelor primite se va face în două etape. În prima etapă se va decide lista  textelor ce vor fi publicate în Ficţiuni.ro #02, odată cu anunţarea componenţei juriului. În a doua etapă se va desemna câştigătorul concursului, ce va fi anunţat în Ficţiuni.ro #03, pe data de 15 decembrie 2013.

Vă dorim inspirație, spor la scris şi vă prezentăm mai jos Pensiunea REM’S.

Chiar sub Cetatea Râşnov, înconjurată de pădure, la ieşirea din Râşnov către staţiunea de schi Poiana Braşov, la numai 9 km. distanţă de pârtiile de schi şi aproximativ 150 metri distanţă de centrul oraşului Râşnov şi de staţiile de autobuz către Braşov şi Bran, se afla situată Pensiunea REM’S.

Bucuraţi-vă de bucătăria tradiţională şi internaţională sau bio-vegetariana în salonul de mese cu o capacitate de maximum 28 persoane. Acesta este decorat cu piatra de rău, lambriuri de lemn, creând o atmosferă intimă şi confortabilă. Relaxaţi-vă la saună şi la masaj, mergeţi la pescuit în lacurile din apropiere, schiaţi, călăriţi, trageţi cu arcul sau faceţi drumeţii.

La Pensiunea REM’S se pot organiza întâlniri de afaceri şi seminarii, precum şi jocuri de sală şi divertisment. Se poate organiza transfer contra cost la şi de la gara din Braşov sau chiar din Bucureşti.