Editura Litera invită toți iubitorii de lectură la evenimentul E coadă la carte!

Pasionaților de lectură și entuziaștilor, tuturor celor care nu se dau înapoi să ofere carților câteva ore din viața lor, Litera le face o invitație: veniți la coada la carte!

Vineri, 18 octombrie 2013, începând cu ora 17, Editura Litera vă invită să vă așezați la coada simbolică din fața librăriei Litera de pe Bd. Magheru nr. 8-10 (vizavi de hotelul Lido).

“Plecați mai devreme de la serviciu sau de la școală, luați-vă  colegii, familia sau prietenii si veniți să vă așezați la coada la carte. Editura Litera pune la bătaie 5 000 de cărți bune! Când îi va veni rândul, fiecare participant va primi o carte-cadou din partea Editurii Litera. De asemenea, vor fi premiate cele mai inedite răspunsuri la provocările noastre, iar cel mai argumentat răspuns la intrebarea „De ce citesc?” va fi recompensat cu un premiu de excepție: 365 de cărți de citit într-un an. În plus, fiecare participant va primi un voucher cu 20% reducere la toată oferta librăriei Litera pe care îl va putea folosi până pe 24 decembrie 2013.

Până să vă vină rândul să primiți una dintre cele 5 000 de cărți oferite de Editura Litera, aveți prilejul să discutați cu vecinii despre cărțile preferate, să comentați noile apariții sau pur și simplu să împărtășiți opiniile voastre despre soarta cărții în România și în lume. Pentru câteva ore, cartea va deveni “Știrea zilei”, cel mai important subiect de dezbatere!

Cele 5000 de cărți oferite în cadrul campaniei fac parte din colecțiile de ficțiune și nonficțiune ale Editurii Litera (Premium, Nobel, Thriller, Bestseller International, Biblioteca pentru toți, Cartea de buzunar, Romanul de dragoste, Lady, Lira), colecțiile de călătorie (Cartoville), cărți practice sau pentru copii.”*

E coadă la carte, veniți!

*Extras din comunicatul de presă al Editurii Litera din 16/10/2013.