Final Frontier ediţia 2014 suferă unele amânări. Vă vom anunţa nouă perioadă de desfăşurare atunci când va fi stabilită.

resized_macheta-z-n-corectat

Bookblog.ro organizează la începutul lunii aprilie, zilele de 5 şi 6, la Librăria Bastilia ediția a patra a târgului de carte SF & Fantasy – Final Frontier. Preluând tradiţia iniţiată de SRSFF.ro şi Continuată la Gazeta SF, Fictiuni.ro duce ştafeta mai departe, susţinând ca partener media ediţia 2014 a târgului de carte SF Final Frontier, în organizarea deja prestigiosului bookblog.ro

Târgul strânge an de an fanii genului pentru cele mai noi titluri, benzi desenate şi board games. Iar cele mai mari edituri sunt expozanți constanți ai târgului încă de la prima ediție, bucurându-se de interacțiunea cu un public nişat.

Final Frontier este si un loc al evenimentelor (dezbateri, cenacluri literare) și un prilej de întâlnire intre scriitori si cititori (lansări de carte), la ultima ediție evenimentele succedându-se pe tot parcursul celor două zile ale târgului. 

Aşteptăm cu nerăbdare momentul în care vom putea dezvălui atât programul cât şi participarea noastră concretă la evenimentele ce vor avea loc în primul week-end al lunii aprilie.

În aşteptarea noului afiş, vi-l reamintim pe cel de anul trecut. 

654 Total Views 6 Views Today