Cover-15Lăsați orice speranță!
Acesta este leit-motivul pe care ni-l șoptește pe toată gama de tonalități și intensități Universul cel foarte prietenos și cuprinzător, în care se rostogolește bulgărele pământesc, împins de un scarabeu imaginar.

Dar totuși lupta cu entropia nu a încetat și văd cum mulți dintre voi nutresc speranțe pentru un viitor mai bun. Ce-ar fi dacă acest viitor s-ar schimba în acest moment, această iarnă plină de neprevăzut și aducătoare de vești sumbre? Apocalipsa înghețată e aici, ca s-o simțiți măcar în imaginație, să credeți că poate fi reală și să contribuiți la schimbarea cauzelor care o pot determina.

Da, așa este. Putem să ne schimbăm oare? Se poate ca omul social, animalul politic, această ființă nerecunoscătoare care-și desconsideră leagănul primordial, să-și schimbe brusc mentalitatea, căutând o supraviețuire care deja – în realitatea curentă – este doar ipotetică?

Vă invităm să parcurgeți prozele tematice din acest număr, cu problemele, soluțiile și aventurile extraordinare pe care ni le propun autorii.

Lectură plăcută.

P.S. Nerecomandat persoanelor sub 15 ani. Nerecomandat celor care nu știu să citească. Elevii sunt rugați să folosească doar tabletele și telefoanele inteligente oferite de școli și de Ministerul de resort. Folosiți doar browsere cu control parental și cu monitorizare activă a intruziunilor de rețea. Atenție, căderi de rețea! E pericoloso sporgersi!