Suntem nevoiți cu toții să înfruntăm cruda realitate. Criza e departe de a fi trecut. Încă o vară cu concedii sacrificate e pe cale sa înceapă. Culori și non-culori s-au amestecat într-un etern gri cenușiu. Astfel că spunem noi, după 18 apariții mai mult sau mai puțin potrivite, e momentul să facem o pauză, un pas înapoi, pentru a reevalua din perspectivă efortul din ultimele trei semestre. De aceea, pe perioada următoarelor trei luni de vară vă vom lăsa cu colecția – sperăm cât mai bogată – pe care ați fi putut-o realiza la Bookfest și ne vom permite o vacanță de vară în ale scrisului online. Sperăm ca în septembrie să vă putem surprinde cu un nou format, noi texte, mai bune si mai bine șlefuite.

Fiți pregătiți pentru noi concursuri, cu premii neașteptate. Câștigătoarea ultimului concurs e așteptată ca vedetă la Râșnov și ne-am dori sa fie cât mai mulți care să scrie măcar tot atât de bine.

În numele redacției Ficțiuni.ro și al meu personal, vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi, pentru ca ne-ați citit și ne-ați ajutat să existăm! Ne revedem la toamnă!