MG OCCărțile sunt mai mult decât obiect. Sunt creații cu suflet și dacă am promis că le vom lansa în cadrul Festivalului, mutăm Festivalul S&F la București special pentru aceasta.
În program: lansarea volumelor Pragul II al Doinei Roman și primul volum al Operelor Complete ale lui Mihail Grămescu.

Invitat special: doamna Beatrice Kiseleff.

Locul: Librăria Open Art, str. Pitar Moş nr. 12 (intrarea din str. Arthur Verona)
Momentul: 23.07.2015, ora 19:00.

doina-roman-pragul2-banner

 

Dacă tot este vorba de Festival, reiterăm concursul lansat anul trecut, oferind o nouă temă și un premiu în cărți unicului câștigător ce va fi declarat.

E o preocupare din ce în ce mai mare pentru schimbare climatică. În bine, dar clima este deja lansată pe un trend de schimbare defavorabilă supraviețuirii omului pe această planetă. Prin urmare, fiind o preocupare comună a zilelor prezente, această temă nu mai este doar SF, ci poate fi abordată folosind oricare din genurile și subgenurile ficționale
Deci, vă propun un concurs de proză scurtă, care să abordeze explicit schimbarea climatică, având startul azi și termenul final de predare 22.07.2015, ora 10.00 AM.
Vor fi acceptate doar lucrări în format electronic, accesibile cu un procesor de texte comun, compuse cu diacritice, conforme limbii române.
Prezentarea se va face fie prin mesaj personal adresat redactorilor, fie prin mesaj compus pe pagina de contact a revistei Fictiuni.ro, cu mentiunea “Concurs FSF 2015”

Harta Open ArtPremiul va fi anunțat și poate acordat la finalul lansării volumelor de mai sus, în cadrul evenimentului din data de 23.07 la Librăria Open Art.

Librăria Open Art vă pune la dispoziție volume și apariții recente, noutăți și evenimente legate de cărți, ale editurilor Tracus, Humanitas, Tritonic și nu numai.