Social-Media-sunt-dinamita_rgb (1)Comunicat de presă

București, 1 noiembrie 2015 – Scriitorul irlandez Laurence O’Bryan, autor al seriei mystery & thriller „The Puzzle”, bestseller internațional, numărul 1 pe Amazon și tradusă în zece limbi, va fi prezent pentru prima dată în România (între 20 și 22 noiembrie) la invitația editurii Tritonic, beneficiind de susținerea Europa Royale Bucharest Hotel și Metrotehnica Internațional.

 

Laurence O’Bryan va fi prezent la București în dubla sa calitate de cunoscut autor de mystery & thriller și de expert în digital marketing și se va întâlni cu publicul în cadrul unor evenimente organizate de  editura Tritonic în parteneriat cu SNSPA.

Sâmbătă, 21 noiembrie, începând cu ora 12.00, la standul editurii Tritonic, din cadrul Târgului Internațional de Carte Gaudeamus, cititorii sunt invitați  la o lansare de excepţie: prezentarea ediției în limba română a volumului „Social media sunt dinamită cum să vinzi mai mult și să te faci remarcat folosind new media“ de Laurence O’Bryan, publicat în colecția Smart Books. Laurence O’Bryan este un important promotor al efectelor benefice ale social media şi al felului în care acestea pot ajuta autorii și editurile să ajungă la cititori. La anunţata lansare vor participa profesorul universitar doctor Dumitru Borţun, editorul Bogdan Hrib și traducătoarea cărții, Andreea Billig.

Totodată, în seara zilei de 21 octombrie, începând cu ora 20.00, scriitorul irlandez invită cititorii pasionați de romanele mystery & thriller la „O seară cu Laurence O’Bryan”. Evenimentul se va desfăşura la The Harbour şi le va da prilejul cititorilor să îl asculte pe autor lecturând câteva fragmente de roman şi să descopere câteva dintre secretele unui thriller de succes.

 

Laurence O'Bryan, Dame StreetLaurence O’Bryan este unul dintre cei mai apreciați romancieri contemporani irlandezi de romane mystery & thriller. Seria celor trei romane din ciclul „The Puzzle”, publicată de editura Harper Collins, a fost tradusă până acum în zece limbi. Romanele sale au ocupat de două ori locul 1 în topul vânzărilor Amazon, la două categorii diferite. The Istanbul Puzzle, primul său roman, a fost nominalizat pe lista scurtă a premiului „Cel mai bun roman irlandez al anului” la categoria sa. Laurence O’Bryan face parte din comitetul director al Uniunii Scriitorilor din Irlanda.

Laurence O’Bryan este totodată specialist în marketing digital, calitate în care a inițiat proiectul booksgosocial.com, prin care le oferă autorilor independenți o platformă de promovare digitală, precum și o conferința anuală pe teme de digital marketing și scriere creativă. Laurence O’Bryan crede că scriitorii trăiesc o epocă de schimbare masivă, plină de provocări, dar și de oportunități.

Partenerul oficial al evenimentelor este Europa Royale Hotel Bucharest. Evenimentul este susținut de Metrotehnica Internațional.

 


 

Editura Tritonic

Tritonic editează cărți din 1993. A promovat și promovează constant autorii români atât în colecțiile sale academice, cât și în aria ficțiunii. Cea mai veche și bogată colecție academică este Comunicare Media, însumând peste 150 de volume. Ar trebui apoi enumerate colecțiile: Sociologie, Istorie, Uniunea Europeană, Politici și Instituții publice, Administrație publică, Studii de securitate. Smart Books este un imprint dedicat volumelor de management și marketing.

Colecțiile de ficțiune sunt centrate pe câteva genuri principale: Mystery & Thriller sau Science Fiction, Fantasy & Horror, romane de dragoste în Cașmir. Autorii români sunt editați și în colecția de literatură Tritonic LIT.

Dramaturgia românească este reprezentată de colecțiile Scena Crimei – piese polițiste și Theatre International – traduceri din română. Eseurile pe teme diferite sunt pulbicate de colecția Sens.

În 2015, la Tritonic vor apărea peste 120 de titluri noi.

www.tritonic.ro

 

Hotelul Europa Royale Bucharest **** este primul produs al lanțului hotelier internațional Europa Group Hotels lansat pe piața românească, care și-a deschis porțile începând cu data de 2 Mai 2012. Este localizat în Centrul Vechi al orașului, pe Strada Franceză, în vecinătatea restaurantului „Hanul lui Manuc“ păstrând farmecul istoric al zonei și oferind acces rapid la toate punctele majore ale mediului de afaceri, cât și cultural. Hotelul Europa Royale Bucharest**** vă pune la dispoziție 92 de camere stilate, 2 săli de conferință potrivite pentru evenimentele dumneavoastră de business, un elegant restaurant internațional „Mica Elveție“ și un personal de încredere, amabil, pregătit oricând să ajute invitații din hotel.

 

Metrotehnica Internațional – Totul a început în 2003, ca o afacere de familie a unor oameni pasionaţi de maşinile SEAT. În 2011, activitatea companiei Metrotehnica s-a mărit, adăugând în portofoliul său două mărci de prestigiu: Ducati şi Skoda.

Dorind să contribuie într-un mod important la permanenta educare a clienţilor săi, să-i ajute cu experienţa sa, acţionând ca un consilier de încredere şi ca un partener apreciat, Metrotehnica  se ghidează după o serie de principii de valoare: lucru în echipă, etică profesională, entuziasm, excelență. Metrotehnica Internațional este unic importator și distribuitor Ducati în România, distribuitor și partener service SEAT, distribuitor și partener service SKODA.