I M P O R T A N T

Faceți rost de învoiri de la serviciu, de concedii medicale, de recuperări și valorificați o parte din zilele de concediu rămase. Pregătiți-vă bagajele din timp. Vă asigur că merită!

Între 4 și 6 octombrie 2019, în ciuda vremii sau datorită ei, Clubul de Science Fiction și Fantasy Antares vă așteaptă la Brașov să participați la ediția a III-a a festivalului AntareSFest.

Evenimentele principale vor avea drept gazdă Biblioteca Județeană „Gheorghe Barițiu“, din  Bd. Eroilor nr. 33-35, pe când întâlnirile dintre pasionații de literatură Science Fiction, Astronomie și explorarea spațiului cosmic se vor extinde în întreg orașul… la o cafea, la un pahar de vin roșu, la o bere, la un ceai…

Lasă că vedeți voi, cu condiția să mergeți!

Veți putea participa la conferințe, lansări de carte, mese rotunde, mese de alte forme, discuții cu autori, editori și cârtitori, așa cum se obișnuiește la toate casele mari.

Deși tema principală este Încotro, homo cosmicus?, se vor ivi cu siguranță prilejuri pentru invitați și pentru participanți de a încerca răspunsuri la mai multe întrebări legate de viitor care vor începe cu ce, când, cum și încotro.

Luați-vă cu voi haine pentru vreme rece, închiriați costume pentru parada cosplay, faceți rost de bani și de sacoșe pentru cărți multe, multe, unele cu autografe!

Drum bun și nu uitați să ne trimiteți poze cu voi de la fața locului.

Nicu Gecse

728 Total Views 6 Views Today