Contact

Pentru orice mesaje, sugestii sau propuneri de colaborare, vă rugăm să folosiţi formularul de mai jos. Vom lua în consideraţie doar mesajele care folosesc un ton civilizat şi ne parvin având numele şi adresa de mail corect completate.

Pentru colaborări, textele vor fi obligatoriu scrise folosind normele limbii române, inclusiv respectarea diacriticelor, în fişiere compatibile Microsoft Word sau Open Document Format, cu cât mai puţine formatări de text aplicate.
Dacă doriţi să contactaţi membrii redacţiei, specificaţi numele dorit în subiectul mesajului.

Ne puteti trimite sugestii sau critici, materiale scrise sau foto! Nu se oferă remunerații sau alte compensații pentru materialele primite. Prin trimiterea materialelor confirmați că sunteți autorul acestora și vă dați acordul pentru eventuala publicare a acestora.

  Ghidul colaboratorului

  Textele literare şi alte materiale trimise la redacţie vor trebui să respecte următoarele condiţii:

  1. Să fie opere originale proprii ale expeditorului, nepublicate încă sau pentru care autorul are drepturi depline la momentul trimiterii, netrimise spre publicare altor redacţii; Ne rezervăm dreptul de a retrage materialele publicate în cazul în care există neclarități privind drepturile de autor sau intenția autorului.
  2. Textele trebuie să fie redactate conform normelor limbii române, cu diacritice, fără formatări deosebite, salvate în document electronic având format compatibil Microsoft sau OpenOffice.
  3. Este recomandat ca textele sau alte materiale publicate să nu fie trimise ulterior spre publicare altor redacţii în interval de un an, în eventualitatea includerii acestora în antologii sub îngrijirea redacţiei Ficţiuni.ro.
  4. În lipsa altor precizări, materialele publicate în revistă sunt la dispoziţia autorilor începând cu următorul termen de apariţie al revistei, fără ca aceasta să implice retragerea materialelor deja publicate din revistă.
  5. Materialele primite la redacţie nu se returnează şi nu se remunerează. Eventualele premii sunt acordate strict conform regulamentelor şi ca urmare a deciziei juriilor respective.
  6. Revista se bazează pe efortul voluntar al echipei de redacţie şi al colaboratorilor, pentru care le mulţumim.
  7. Considerăm că toate materialele sunt trimise către redacţie în scopul publicării şi în măsura spaţiului disponibil şi în funcţie de respectarea cerinţlor precizate anterior ele pot fi publicate.
  8. Vom căuta să răspundem în termen util corespondenţilor, fără ca aceasta să constituie o obligativitate. Colaborând la revista Fictiuni.ro, prin publicarea directă sau prin trimiterea de materiale prin formularul de contact sau pe adresele echipei de redacţie, se consideră acceptate condiţiile enumerate mai sus.

  Revista Ficţiuni.ro şi eventuale alte forme digitale ale sale nu sunt destinate distribuţiei comerciale.

  Mulţumim tuturor sponsorilor, donatorilor şi altor contributori la bunul mers al revistei.

  error: Content is protected !!