Concursul numărului 38

În acest număr continuăm rubrica de mini-concurs literar a revistei online Ficțiuni, propunându-vă ca temă „Lumi înghețate“.

Cei care doresc să participe la concurs au ca termen data de 18 noiembrie 2019 pentru a trimite pe adresa redacției texte (proză) inedite, originale și care să respecte tema.

Textele primite vor fi selectate și vor apărea în numărul din decembrie al revistei noastre, urmând ca textul câștigător să fie desemnat după 30 de zile. 

 Autorul celui mai bun text va primi ca premiu volumele din trilogia Pragul de Doina Roman.

Vă dorim multă inspirație și spor la scris!

Rezultatele concursului din numărul 36

În numărul din septembrie al revistei Ficțiuni.ro am propus cititorilor noștri un concurs de proză scurtă cu tema „Călătoria în timp“.

Am primit  pe adresa redacției 7 texte, din care am selectat doar 3 care au corespuns cerițelor temei și ai căror autori au respectat regulile de bază ale gramaticii limbii române.

Vă reamintesc că scrierea cu diacritice este obligatorie, oricât de bună ar fi ideea și scriitura textului trimis.

  • Bornă temporală – Cristian Buțură (105 vizitatori)
  • Impas – Elena Olteanu (117 vizitatori)
  • Filă de jurnal – Adnana Petrean (80 de vizitatori)

Întrucât revista noastră online a împlinit zilele acestea 6 ani de la primul număr, redacția a luat decizia de a-i premia pe toți cei trei autori.

I-am contactat deja pe câștigători și, în zilele următoare, le vom trimite prin poștă cărțile pe care le-am pregătit ca premii.

Nicu Gecse

Nicu Gecse

Sugestii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.