Festival de Film SF și Fantasy în România

 Festival de Film SF și Fantasy în România

Începând cu data de 13 septembrie 2019 s-a deschis perioada de înscriere a filmelor de scurt-metraj ce vor participa la Festivalul Internațional de Film SF și Fantasy „The Galactic Imaginarium Film Festival“.

Detalii privind condițiile de participare a filmelor și înscrierea propriu-zisă se găsesc în cadrul portalului filmfreeway.com, cel mai mare portal de gen din lume, folosit de festivaluri și posturi de televiziune ca Sundance Film Festival, HBO, Tribeca Film Festival etc.).

Festivalul se va desfășura în Dumbrăvița, Timiș, în perioada 23-24 mai 2020, și va avea două secțiuni: filme SF și filme Fantasy. Pentru fiecare secțiune se vor acorda un premiu al juriului și un premiu al publicului.

Din juriu fac parte Irina Margareta Nistor (creator și ambasador de cine-festivaluri, realizator de emisiuni radio și TV, critic de film, Președintele juriului), Andrei Boroșovici (Directorul studiolui regional de televiziune TVR Timișoara), Lucian Ionică (autor, realizator de filme documentare) și Adrian Chifu (scenarist și regizor de film, compozitor și interpret de muzică electronică).

Darius Hupov

Fictiuni.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!